De fem selskapene i Bibliotekenes Hus er på plass i nytt hus i Alf Bjerckesvei 20.

Årsmøte i Biblioteksentralen

Årsmøtet i Biblioteksentralen SA  blir avholdt torsdag 19. april 2018 i Bibliotekenes Hus, Alf Bjerckes vei 20 i Oslo. Innkalling til årsmøtet med saksdokumenter ble sendt til andelseierne tirsdag 27. mars. Kopi av innkallingen ble samtidig sendt til bibliotekene.

Program:

12.00–13.00: Lunsj i Biblioteket for alle som deltar på årsmøtet og/eller innledningen av Rina Mariann Hansen i forkant av årsmøtet.

13.00–ca. 13.30: Innledning ved Rina Mariann Hansen, som er byråd for kultur, idrett og frivillighet i Oslo. Hansen vil fortelle om hvordan Oslo kommune arbeider systematisk med planene for sine lokalbibliotek. Det er kommunene i Norge som har ansvar for folkebibliotekene, og det er interessant å høre hvordan Oslo som den største kommunene i landet tar ansvar og driver sin bibliotekutvikling.

13.30: Selve årsmøtet starter – med behandling av årsmøtesakene.

Innledning ved Hansen og årsmøtet vil foregå i møterom Bokbinderiet, som ligger i 2.etasje i Bibliotekenes Hus. Møterommet ligger i tilknytting til Biblioteket, der lunsjen serveres. Henvendelse kan skje til vår resepsjon i Biblioteket i 2.etasje.