Bokåret og -høsten 2017 har mange gode titler. Til Bokdager 2017 kommer både forlag og forfattere for å presentere sine utgivelser.
Foto: Ane Drabløs Pettersen

Bokdager 2017 – alle forlagsmøter på to dager

Hør forlag og forfattere fortelle om årets bøker og kom i bokfesthumør med gode kollegaer.

Vi har har gleden av å invitere alle våre kunder til heldagspresentasjoner av høstens bøker torsdag 28. september (voksenbøker) og fredag 29. september (barne- og ungdomsbøker). Du velger selv om du ønsker å delta begge dager, eller bare en av dem. Velkommen!

Her er noe av det du kan få med deg:

• Forlagene presenterer høstlistene sine.

• På torsdag kommer Cappelen Damm, Gyldendal, Aschehoug, Kagge, Pax, Samlaget og Spartacus for å snakke om voksenbøker.

• På fredag kommer Cappelen Damm, Gyldendal, Aschehoug, Kagge, Omnipax, Fontini, Mangschou og Samlaget for å snakke om bøker for barn og ungdom.

• Flere av forlagene tar med seg forfattere som er aktuelle med bøker i høst. Foreløpig bekreftet er Torkil DamhaugHelga Flatland, Zeshan Shakar, Arnhild Skre, Anne Bitsch, Line B. Leren,
Tine S. Knutsen, Stine T. R. Solli
 og Irina Lee på torsdag, Siri Pettersen, Linda Klakken, Camilla Otterlei, Elin Viktoria Unstad, Victoria Berge Løvenskiold og Johan Mjønes på fredag.

• Tapas og bobler i glasset til lunsj, og innholdsrike goodiebags til alle som kommer.

Det blir kaffe/te og mingling fra kl. 09.00 begge dagene. Programmet varer fra kl. 10.00 til kl. 15.30–15.45.

Arrangementet er fullbooket og påmelding er lukket.

Sagt om forlagsmøtene:

Forlagsmøtene gir en oversikt som er inspirerende og nyttig.

Det beste ved forlagsmøtene er å møte kollegaer og andre som også er interessert i bøker og andre medier.

Veldig interessant med forfatternes egne, aktive prosjekter og bakgrunnen for dem.

Hvordan kommer du til Bibliotekenes Hus?

Bibliotekenes Hus holder til i Alf Bjerckes vei 20. Vi har noen parkeringsplasser, men – om mulig – anbefaler vi å kjøre kollektivt.

Med tog (det enkleste fra Oslo sentrum):

Det aller enkleste og kjappeste fra Oslo sentrum, er å ta lokaltoget til Alna stasjon. Fra Alna stasjon tar det ca. 5 minutter å gå til oss. Fra stasjonen går du over en gangbru, følg deretter veien nedover til et skilt med Brobekkveien 80 C. Der svinger du inn og følger veien til du kommer til enden. Der står vårt skinnende nye hus.

Vi har også laget en video som viser vei fra Alna stasjon: https://www.youtube.com/watch?v=YDfn_RGsWLs

Med T-bane

Nærmeste t-bane er Risløkka eller Vollebekk. Går du av på Risløkka, tar du veien forbi Risløkka nærbutikk under t-banen, følg så gang- og sykkelstien til venstre (med hus på den ene siden og trær mot t-banelinja på den andre siden). Du går til du kommer til en gangbru. Den går du over og da ser du huset vårt ligge på venstre side.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Ta flybuss FB3 til stoppested Vollebekk. Det er rett ved huset vårt.

Se også veibeskrivelse på hjemmesidene til Biblioteksentralen (her finner du også veien med bil).

Velkommen:-)