Søk Asset 1 Meny Asset 1
Bokåret og -høsten 2017 har mange gode titler. Til Bokdager 2017 kommer både forlag og forfattere for å presentere sine utgivelser.
Bokåret og -høsten 2017 har mange gode titler. Til Bokdager 2017 kommer både forlag og forfattere for å presentere sine utgivelser.
Foto: Ane Drabløs Pettersen
Vis bildetekst

Bokdager 2017 – alle forlagsmøter på to dager

Hør forlag og forfattere fortelle om årets bøker og kom i bokfesthumør med gode kollegaer.

Vi har har gleden av å invitere alle våre kunder til heldagspresentasjoner av høstens bøker torsdag 28. september (voksenbøker) og fredag 29. september (barne- og ungdomsbøker). Du velger selv om du ønsker å delta begge dager, eller bare en av dem. Velkommen!

Her er noe av det du kan få med deg:

• Forlagene presenterer høstlistene sine.

• På torsdag kommer Cappelen Damm, Gyldendal, Aschehoug, Vigmostad & Bjørke, Kagge, Pax, Oktober, Samlaget og Spartacus for å snakke om voksenbøker.

• På fredag kommer Cappelen Damm, Gyldendal, Aschehoug, Vigmostad & Bjørke Kagge, Omnipax, Fontini, Mangschou, Samlaget og Spartacus for å snakke om bøker for barn og ungdom.

• Flere av forlagene tar med seg forfattere som er aktuelle med bøker i høst. Foreløpig bekreftet er Torkil DamhaugHelga Flatland, Zeshan Shakar, Arnhild Skre og Irina Lee på torsdag, Siri Pettersen, Linda Klakken og Johan Mjønes på fredag.

• Tapas og bobler i glasset til lunsj, og innholdsrike goodiebags til alle som kommer.

Programmet for dagene er ikke helt klart enda, men det blir kaffe/te og mingling fra kl. 09.00 begge dagene. Programmet varer fra kl. 10.00 til kl. 15.30. Arrangement er gratis, men på grunn av serveringen ber vi om bindende påmelding innen 22. september. Arrangementet er fullbooket og påmelding er lukket.

Sagt om forlagsmøtene:

Forlagsmøtene gir en oversikt som er inspirerende og nyttig.

Det beste ved forlagsmøtene er å møte kollegaer og andre som også er interessert i bøker og andre medier.

Veldig interessant med forfatternes egne, aktive prosjekter og bakgrunnen for dem.