bookdager

Bokdager Vår 2018

Kom og hør forlag og forfattere fortelle om vårens bøker onsdag 21. og torsdag 22. mars i Bibliotekenes Hus. Den første dagen handler om voksenbøker. Torsdag er satt av til barne- og ungdomsbøker.

Mange av de beste bøkene utgis i løpet av årets første måneder, men de har lett for å glemmes når årets bøker presenteres på høsten. Det vil vi gjøre noe med  –  i år arrangerer vi derfor for første gang bokdager også på våren for kundene våre.

Endelig program kommer så snart det er klart, men meld deg gjerne på allerede nå. Du velger selv om du vil komme bare én av dagene eller begge. Arrangementet er gratis og åpent for alle som jobber i bibliotek eller skole. Begrenset plass.

PÅMELDING

Bokdagene er innholdrike og morsomme, du får bl.a. oppleve:

• Forlagene presenterer vårlistene sine. Forlagene som kommer er: Aschehoug, Cappelen Damm, Gyldendal, Oktober, Samlaget, Kagge, Vigmostad & Bjørke, Font, Spartacus, Pax, Bastion, Bazar, Fontini, Mangschou, Omnipax, Egmont, Lupa og Victoria.

• Flere av forlagene tar med seg forfattere som er aktuelle med bøker i vår.

• Deilig lunsj, bobler i glasset og goodiebags til alle som kommer.

Det blir registrering, kaffe/te og mingling fra kl. 08.30 begge dagene. Programmet varer fra kl. 09.30 til ca. kl. 15.00.