kjøpsløsning
Foto: iStock / Kenneth Bruun

Nå kan du kjøpe e-bøker i Biblioteksentralen igjen – møt oss på Bibliotekmøtet i Sandefjord!

Bibliotekenes Hus har stor stand under bibliotekmøtet i Sandefjord. Vi har mange fine nyheter å vise fram på standen alle dagene – og et lite sideprogram å by på i eget seminarrom den 14. mars. Her er noen av godbitene:

Klar for e-bøker? Invitasjon til frokostseminar om Biblioteksentralens nye kjøpsløsningen for e-bøker og e-lydbøker onsdag 14. mars klokken 09.00–10.00

Det skal være morsomt å kjøpe inn e-bøker til norske bibliotek. Samtidig skal det ikke ta for mye tid. I Biblioteksentralens nye kjøpsløsning for e-medier blir e-bokhverdagen din enkel og inspirerende. Vi inviterer til en presentasjon av løsningen under Bibliotekmøtet i mars – BS e-bok lanseres i april.

Meld deg på!

Klokkeslett: 09.00–10.00, den faglige delen starter 09.15. Kaffen og croissantene står klare fra klokken 09.00:-)
Dato: 14. mars
Sted: Scandic Park Sandefjord (samme hotell som bibliotekmøtet)

Gjør samlingen og biblioteket ditt synligere for dine lokale brukere! Presentasjon av nytt metadataprodukt fra Biblioteksentralen onsdag 14. mars klokken 11.45–12.30

Veldig mange innbyggere i kommunen din søker aldri i bibliotekkatalogen. De søker etter boktitler, forfattere eller emner direkte på Google, og da dukker sjelden biblioteket opp i trefflista. I løpet av andre kvartal 2018 lanserer Biblioteksentralen et nytt produkt som er laget i samarbeid med OCLC og WorldCat, og som vil gjøre at lokale lånere som søker fritt på nett, kan få sitt nærmeste bibliotek som treff. Kom og hør mer om prosjektet.

Meld deg på!

Klokkeslett: 11.45–12.30
Dato: 14. mars
Sted: Scandic Park Sandefjord (samme hotell som bibliotekmøtet)

Møt representanter fra Bibliotekenes Hus – og sjekk ut nyheter fra BookBites, Redia, Lammhults og Mikromarc

I tillegg til Biblioteksentralen, BS Eurobib og Bibliotekenes IT-senter, vil representanter fra BookBites A/S og Redia å være til stede på standen til Bibliotekenes Hus. Vi gir deg demoer av nyhetene våre og slår gjerne av en prat om aktuelle bibliotekspørsmål. Velkommen!

Sted: Stand 14 i utstillingshallen i Scandic Park Sandefjord
Dato: 14. –16. mars