Etter sommer, kommer høst – og da blir det nye bokdager i Bibliotekenes Hus.
Begrenset plass, så meld deg gjerne på allerede nå!
Etter sommer, kommer høst – og da blir det nye bokdager i Bibliotekenes Hus. Begrenset plass, så meld deg gjerne på allerede nå!
Foto: Foto: copyright, Roman Motizov/Shutterstock

Bokdager høst 2018

Velkommen til høstens bokdager onsdag 26. og torsdag 27. september.

Bokdagene har i løpet av kort tid etablert seg som en svært populær tradisjon i Bibliotekenes Hus. Dagene arrangeres hver høst og vår av Biblioteksentralen i samarbeid med en rekke norske forlag. Høstens arrangement går av stabelen onsdag 26. september (voksenbøker) og torsdag 27. september 2018 (barne- og ungdomsbøker).

Vi kan love innholdsrike og inspirerende dager for alle som formidler bøker eller har ansvar for samlingsutvikling i skole- og folkebibliotek. Dette kan du oppleve på bokdagene:

• Forlagene presenterer høstlistene sine.

• Flere av forlagene tar med seg forfattere som er aktuelle med bøker i høst.

• Deilig lunsj og bobler i glasset.

• Goodiebags til alle som kommer.

Det blir registrering, kaffe/te og mingling fra kl. 08.30 begge dagene. Programmet varer fra kl. 09.30 til ca. kl. 15.30.

NB! Det har blitt en endring i programmet for onsdag 26. september. Vi starter 0915, og ikke 0930 som annonsert over.

Bokdagene er fulltegnet.

Slik kommer du til Bibliotekenes Hus

Den nye adressen til Bibliotekenes Hus er Alf Bjerckes vei 20 i Oslo. Fra Oslo S tar det 6 minutter med tog til Alna stasjon, som ligger omlag 8–10 minutters gange fra Bibliotekenes Hus.

Se  video som viser vei fra Alna stasjon til oss

De nærmeste t-banestasjonene er Risløkka og Vollebekk.

Kommer du fra Oslo lufthavn (Gardermoen), kan du ta flybuss FB3 til stoppested Vollebekk som ligger 5–10 minutters gange fra Bibliotekenes Hus.

Se også detaljert veibeskrivelse på Biblioteksentralens hjemmeside