Etter sommer, kommer høst – og da blir det nye bokdager i Bibliotekenes Hus.
Begrenset plass, så meld deg gjerne på allerede nå!
Etter sommer, kommer høst – og da blir det nye bokdager i Bibliotekenes Hus. Begrenset plass, så meld deg gjerne på allerede nå!
Foto: Foto: copyright, Roman Motizov/Shutterstock

Bokdager høst 2018

Velkommen til høstens bokdager onsdag 26. og torsdag 27. september. Påmeldingen har startet!

Bokdagene har i løpet av kort tid etablert seg som en svært populær tradisjon i Bibliotekenes Hus. Dagene arrangeres hver høst og vår av Biblioteksentralen i samarbeid med en rekke norske forlag. Høstens arrangement går av stabelen onsdag 26. september (voksenbøker) og torsdag 27. september 2018 (barne- og ungdomsbøker).

Vi kan love innholdsrike og inspirerende dager for alle som formidler bøker eller har ansvar for samlingsutvikling i skole- og folkebibliotek. Dette kan du oppleve på bokdagene:

• Forlagene presenterer høstlistene sine.

• Flere av forlagene tar med seg forfattere som er aktuelle med bøker i høst.

• Deilig lunsj og bobler i glasset.

• Goodiebags til alle som kommer.

Det blir registrering, kaffe/te og mingling fra kl. 08.30 begge dagene. Programmet varer fra kl. 09.30 til ca. kl. 15.30.

Vi opplever stor interesse for dette arrangementet og det er begrenset plass, så vær snar med å melde deg på. Påmelding er gratis og gjelder for ansatte i folke- og skolebibliotek. Maks. 5 påmeldinger per bibliotek. Du velger selv om du vil delta på begge dager, eller bare en av dem.

Ja, jeg melder meg på!