Norsk Bibliotektransport har hele landet som arbeidsplass!
Foto: Sigve B. Rasmussen

Nå kan du følge NBT på sosiale medier!

Norsk Bibliotektransport har flyttet inn på Facebook og Instagram for å gi kunder, samarbeidspartnere og andre interesserte et innblikk i vår verden.

Foruten å informere om våre tjenester og nyheter i selskapet, ønsker vi å skape en uformell atmosfære med bilder og historier fra  hverdagen vår.

NBT har hele landet som arbeidsplass. Hver dag er over 100 dyktige medarbeidere i sving for å frakte bøker, post, pakker, stein, uniformer, borekroner – ja alt mellom himmel og jord – for fornøyde kunder. Ingen dag er lik den forrige, og vi er eksperter på å finne gode løsninger for kundene våre.

Det er altså denne hverdagen vi ønsker å vise glimt av på Facebook og Instagram, og vi håper du vil følge oss!

@norskbibliotektransport