Søk Asset 1 Meny Asset 1
bookdager
Vis bildetekst

Bokdager Vår 2018

Kom og hør forlag og forfattere fortelle om vårens bøker onsdag 21. og torsdag 22. mars i Bibliotekenes Hus. Den første dagen handler om voksenbøker. Torsdag er satt av til barne- og ungdomsbøker.

Bokdagene er nå fullbooket, men det er mulig å følge med på direktesending fra vår kanal på Youtube. Hvis du ønsker å stå på en venteliste til arrangementet, så send en e-post til: adp@bibsent.no. Husk å skrive hvilken dag, eller dager, du ønsker å stå på venteliste til.

Mange av de beste bøkene utgis i løpet av årets første måneder, men de har lett for å glemmes når årets bøker presenteres på høsten. Det vil vi gjøre noe med  –  i år arrangerer vi derfor for første gang bokdager også på våren for kundene våre.

Bokdagene er innholdsrike og morsomme, du får bl.a. oppleve:

• Forlagene presenterer vårlistene sine. Forlagene som kommer er: Aschehoug, Cappelen Damm, Gyldendal, Oktober, Samlaget, Kagge, Vigmostad & Bjørke, Font, Spartacus, Pax, Bastion, Bazar, Fontini, Mangschou, Omnipax, Egmont, Lupa og Victoria.

• Flere av forlagene tar med seg forfattere som er aktuelle med bøker i vår.

• Deilig lunsj, bobler i glasset og goodiebags til alle som kommer.

Det blir registrering, kaffe/te og mingling fra kl. 08.30 begge dagene. Programmet varer fra kl. 09.30 til ca. kl. 15.00.