Foto: Andy Griffiths/Fontini forlag

Lunsjseminar med Andy Griffiths

Fredag 26. april er alle som jobber i skole- eller folkebibliotek invitert til Bibliotekenes Hus på lunsjseminar med Andy Griffiths, forfatteren bak Gutta i trehuset-bøkene. Det blir nitti minutter om historiefortelling, lesing og leseglede. Vi byr på enkel lunsj. Husk å melde deg på!

Australske Griffiths (født 1961) har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har bøkene hans vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV – og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden. Gutta i Trehuset-serien har han laget sammen med illustratør Terry Denton. Bøkene er også svært populære i Norge og ligger på utlånstoppen i norske folke- og skolebibliotek.

I tillegg til å formidle egne historier vil Griffiths snakke om betydningen av fortellinger, lesing og leseglede. Det vil være gode muligheter til å komme med spørsmål under seminaret. De kan gjerne stilles på norsk om du foretrekker, så oversetter vi. Griffiths snakker på engelsk.

Lunsjseminaret arrangeres av Biblioteksentralen og BS Undervisning i samarbeid med forlaget Fontini. Arrangementet er gratis, men krever påmelding.

Jeg vil melde meg på

Dato: 26. april