AVLYST_Møt oss under bibliotekmøtet i Haugesund

Foto: Shutterstock.com
– 20/03/2020

Det 77. Bibliotekmøte er avlyst.

Les mer på hjemmesiden til Norsk Bibliotekforening

Kom til standen til Biblioteksentralen på utstillingsområdet og slå av en prat med oss om bibliotektjenester, digital formidling, metadata og samarbeid. Her vil dere få demoer av de nyeste tjenestene våre, blant annet noe av det mest spennende vi har levert til Deichman Bjørvika.

I tillegg til Biblioteksentralen har BS Eurobib stand under bibliotekemøtet. Tema er bærekraft.

KOM PÅ UFORMELT MØTE OM APPELLFAKTORER – torsdag, kl. 17.15–18.00, sted annonseres senere

Vi varmer opp til Biblioteksentralens programpost i hovedprogrammet fredag med et uformelt «vorspiel» torsdag. Mange bibliotek bruker metoder fra Lesersørvis i sin formidling. Biblioteksentralen har startet arbeidet med å se på appellfaktorer og hvordan disse kan bli en del av metadataene vi produserer. Vi ønsker innspill fra miljøet og å etablere en referansegruppe. Møtet ledes av Elise Conradi fra Biblioteksentralen. Med seg har hun Vanja Øyrås fra Viken fylkesbibliotek. Lett servering.

«HVORDAN LAGER VI BEDRE BIBLIOTEK?» – parallellseminar i hovedprogrammet fredag, kl. 10.15-11.30

Fredag formiddag skal Biblioteksentralen snakke på ett av parallellseminarene i hovedprogrammet. Vi spør om det som opptar oss aller mest: norske bibliotek har store ambisjoner; hvordan kan vi sammen med dere bidra til verdens beste bibliotek? Hvordan fanger vi opp viktige brukerbehov og oversetter dem til relevante bibliotektjenester? Hvilke data trenger vi for formidling framover? Hvordan kan arbeidshverdagen til bibliotekansatte bli enklere og morsommere?

Vi kan love en time om tjenestedesign, metadata, formidlingstjenester og samarbeid. Programposten ledes av Martin K. Bråthen og Elise Conradi fra Biblioteksentralen. Vi håper mange vil komme og delta i praten.