Årets beste dataspill 2016

Ønsker du å kjøpe inn dataspill til biblioteket, men er usikker på hvilke? Vi har spurt spill-ekspertene Kristina Halvorsen og Tobias Staaby om deres beste tips.

Læring på digitale flater

Før snakket man mye om digitale verktøy som var på vei, men nå kan man trygt si at de er her for fullt. Hva innebærer det for skolene som skal formidle? Konferansen «Læring på digitale flater» skal skape felles grunn.

Det store datakappløpet

I medie- og annonseindustrien pågår et datakappløp. Vårt privatliv blir nærgående kartlagt av kommersielle aktører. Datatilsynet besøkte Tr*ffpunkt.

Den fascinerende hjernen

I fjor ble tyske Giulia Enders’ bok «Sjarmen med tarmen» en noe overraskende bestselger i mange land. Denne høsten er det et annet organ som utmerker seg blant bokutgivelsene. Ikke til forkleinelse for magen, men det er noe spesielt med hodene våre! Her er seks tips til bøker om det som rører seg i topplokket vårt.

Kan jeg bli med deg hjem?

Underveis i fortellingene skjønner jeg hvor det bærer, at det kommer til å gå til helvete, likevel vil jeg bare lese mer, skriver Ane Drabløs Pettersen om Marie Auberts debutbok.