Søk Asset 1 Meny Asset 1
BookBites
En av fordelene med e-bøker er at det er lett å låne dem akkurat når det passer deg, og du kan enkelt ta dem med overalt.
Foto: BookBites AS
Vis bildetekst

BookBites – åpent brukermøte

Skal fylket ditt snart i gang med utlåns- og leseappen BookBites, bruker biblioteket ditt appen allerede eller er du bare nysgjerrig? Kom på heldagsseminar om BookBites i Bibliotekenes Hus den 12. juni. Ingen deltakeravgift, men husk å melde deg på!

PROGRAM

09.00–10.00: registrering, kaffe/te og croissanter

10.00–10.10: Velkommen og praktiske opplysninger

10.10–11.00: Presentasjon av BookBites – med hovedvekt på ny funksjonalitet.

11.00–11.15; Pause

11.15–12.00: Gjør digital lesing mer kjent! – Presentasjon av ny markedsføringspakke som følger med BookBites – til bruk i biblioteket, på nettsider og i sosiale medier.

12.00–13.00: Deilig lunsj i Biblioteket

13.00–13.45: Formidling i BookBites – slik lager du bokhyller (forsider) som frister lånerne dine! Forsiden av BookBites er bygd opp av bokhyller, der lånerne får forslag og tips til bøker de kan lese eller lytte til. Hyllene er det bibliotekenes selv som lager, her får du tips til hvordan.

13.45–14.00: Pause og frukt

14.00–15.30: Innspillverksted gi oss tilbakemeldinger. Vi tar opp ulike tema og funksjoner der vi trenger råd og ønsker fra bibliotekene i den videre utviklingen av appen. Vær med og gjør BookBites til verdens beste leseopplevelse!

NB. Innspillverkstedet deles i to: ett for dem som kjenner appen godt, og ett for dem som skal i gang eller bare er nysgjerrige.

Alle som jobber i bibliotek kan melde seg på – også om du jobber i et bibliotek som ikke bruker BookBites. Det er ingen deltakeravgift, men påmelding er påkrevd.

Les mer: Vårt største ønske er å få folk til å lese mer

PÅMELDING

Slik kommer du til Bibliotekenes Hus

Seminaret arrangeres i Bibliotekenes Hus i Alf Bjerckes vei 20. Fra Oslo S tar det 6 minutter med tog til Alna stasjon, som ligger omlag 8–10 minutters gange fra Bibliotekenes Hus.

Se  video som viser vei fra Alna stasjon til oss

De nærmeste t-banestasjonene er Risløkka og Vollebekk.

Kommer du fra Oslo lufthavn (Gardermoen), kan du ta flybuss FB3 til stoppested Vollebekk som ligger 5–10 minutters gange fra Bibliotekenes Hus.

Se også detaljert veibeskrivelse på Biblioteksentralens hjemmeside