Illustrasjon_workshop_NETT-29

Forhåndsvarsel for årsmøte i Biblioteksentralen

Årsmøtet arrangeres i 2021 den 21. april.

Biblioteksentralen er eid av landets kommuner og fylkeskommuner og har levert bøker, kompetanse og tjenester til alle landets folkebibliotek siden 1952. Vi er et samvirkeforetak, hvor all fortjeneste går tilbake til utvikling av nye og bedre produkt og tjenester.

Årsmøtet er Biblioteksentralens øverste myndighet. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må meldes skriftlig til styret innen 1. februar, eller i så god tid at styret har anledning til å behandle sakene og ta dem med i innkallingen til årsmøtet. Innkallingen sendes ut senest 14 dager før årsmøtet avholdes.

Les mer om Biblioteksentralen

Biblioteksentralens vedtekter

Styret i Biblioteksentralen

Del dette innlegget

God jul!

Kjære alle i bibliotek og skole, takk for ekstraordinær innsats i 2020!

Digital lesefest

50.000 lesere har i høst brukt BookBites-appen aktivt minst én gang i måneden. Nesten 10.000 lesere er innom appen på daglig basis og den daglige leseøkten varer i gjennomsnitt 37 minutter per bruker. Det er klart for å summere året 2020.