husk på

Har du husket å fornye de digitale lisensene?

Mange av de digitale lisensene som skolene bruker, må fornyes før hvert skoleår. Dette betyr at dersom skolen din benytter lisenser i dag som dere ønsker å beholde også neste skoleår, er det på tide at disse fornyes.

For å sikre at skolen din får de rabattene dere er garantert gjennom rammeavtalen med oss, må lisenser som er kjøpt gjennom BS Undervisning også fornyes gjennom BS Undervisning. Dette gjøres enkelt ved å handle lisensene på vanlig måte, gjennom din kommunes eller fylkeskommunes valgte bestillingsløsning. Velg de digitale lisensene du ønsker å fornye, og send oss en bestilling, så ordner vi resten.

Omfattet av tilskuddsordningen

Digitale læremidler som handles gjennom BS Undervisning er selvsagt også er underlagt tilskuddsordningen i Den teknologiske skolesekken. Dette betyr at dere har mulighet til å søke om refusjon på kjøp av digitale læremidler gjort gjennom oss.

Oversikt over innkjøpte lisenser

Av og til kan det være vanskelig å holde oversikt over hvilke lisenser skolen din har kjøpt, og hvilke som bør fornyes. Dersom dere mangler en slik oversikt, er dette noe BS Undervisning gjerne hjelper dere med. Ta kontakt med kundesenteret vårt, så vil vi sende dere en fullstendig oversikt over alle lisensene som er kjøpt av din skole for innværende år.

Snart blir det enda enklere

Når vi lanserer Pendel.no vil administrasjonen av digitale lisenser bli enda enklere. Med Pendel vil dere få mulighet til å holde egen oversikt over de digitale lisensene, få mulighet til å varsles når de skal fornyes, og dere kan selvsagt også foreta selve fornyelsen av lisensene i Pendel.

Del dette innlegget

DDB digitaliserer danske bibliotek

– De største kommunene kunne helt sikkert gjennomført digitaliseringen selv, men de mindre ville fått problemer med å holde følge, sier Glenn Leervad Bjørnhart, sekretariatsleder for Danskernes Digitale Bibliotek (DDB).

Full kontroll over digitale læremidler

Bruken av digitale læremidler i skolen øker, og med det øker også behovet for oversikt og system. Med den nye tjenesten Pendel vil BS Undervisning forenkle kjøp, bruk og administrasjon av læremidlene.

Biblo – barnas eget bibliotekunivers

– Biblos ambisjon er å heve kvaliteten på formidlingen i samarbeid med barn og unge, bibliotekarer, lærere og eksterne partnere, sier redaktør Klaus Støvring.