husk på

Har du husket å fornye de digitale lisensene?

Mange av de digitale lisensene som skolene bruker, må fornyes før hvert skoleår. Dette betyr at dersom skolen din benytter lisenser i dag som dere ønsker å beholde også neste skoleår, er det på tide at disse fornyes.

For å sikre at skolen din får de rabattene dere er garantert gjennom rammeavtalen med oss, må lisenser som er kjøpt gjennom BS Undervisning også fornyes gjennom BS Undervisning. Dette gjøres enkelt ved å handle lisensene på vanlig måte, gjennom din kommunes eller fylkeskommunes valgte bestillingsløsning. Velg de digitale lisensene du ønsker å fornye, og send oss en bestilling, så ordner vi resten.

Omfattet av tilskuddsordningen

Digitale læremidler som handles gjennom BS Undervisning er selvsagt også er underlagt tilskuddsordningen i Den teknologiske skolesekken. Dette betyr at dere har mulighet til å søke om refusjon på kjøp av digitale læremidler gjort gjennom oss.

Oversikt over innkjøpte lisenser

Av og til kan det være vanskelig å holde oversikt over hvilke lisenser skolen din har kjøpt, og hvilke som bør fornyes. Dersom dere mangler en slik oversikt, er dette noe BS Undervisning gjerne hjelper dere med. Ta kontakt med kundesenteret vårt, så vil vi sende dere en fullstendig oversikt over alle lisensene som er kjøpt av din skole for innværende år.

Snart blir det enda enklere

Når vi lanserer Pendel.no vil administrasjonen av digitale lisenser bli enda enklere. Med Pendel vil dere få mulighet til å holde egen oversikt over de digitale lisensene. Og dere vil få mulighet til å varsles når de skal fornyes. Dere kan selvsagt også foreta selve fornyelsen av lisensene i Pendel.

Del dette innlegget

Libry Assist: Et unikt verktøy utviklet til Deichman

Alle bøkene i Oslos nye hovedbibliotek er satt opp på hyllene med hjelp fra det nyutviklede mobile og digitale verktøyet Libry Assist. Prosjektet og utviklingssamarbeidet med Deichman representerer en ny måte å jobbe med produktutvikling for Biblioteksentralen.

martin-kristoffer-bråthen-og-elise-conradi

Ut av filterboblene

Bibliotekenes digitale tjenester for opplevelser og kunnskapsformidling bør bygge på andre verdier enn de som styrer Amazon eller Netflix. Koronakrisen har gjort det tydeligere at bibliotekene må finne sin rolle i det digitale landskapet, mener Martin Kristoffer Bråthen og Elise Conradi.