husk på

Har du husket å fornye de digitale lisensene?

Mange av de digitale lisensene som skolene bruker, må fornyes før hvert skoleår. Dette betyr at dersom skolen din benytter lisenser i dag som dere ønsker å beholde også neste skoleår, er det på tide at disse fornyes.

For å sikre at skolen din får de rabattene dere er garantert gjennom rammeavtalen med oss, må lisenser som er kjøpt gjennom BS Undervisning også fornyes gjennom BS Undervisning. Dette gjøres enkelt ved å handle lisensene på vanlig måte, gjennom din kommunes eller fylkeskommunes valgte bestillingsløsning. Velg de digitale lisensene du ønsker å fornye, og send oss en bestilling, så ordner vi resten.

Omfattet av tilskuddsordningen

Digitale læremidler som handles gjennom BS Undervisning er selvsagt også er underlagt tilskuddsordningen i Den teknologiske skolesekken. Dette betyr at dere har mulighet til å søke om refusjon på kjøp av digitale læremidler gjort gjennom oss.

Oversikt over innkjøpte lisenser

Av og til kan det være vanskelig å holde oversikt over hvilke lisenser skolen din har kjøpt, og hvilke som bør fornyes. Dersom dere mangler en slik oversikt, er dette noe BS Undervisning gjerne hjelper dere med. Ta kontakt med kundesenteret vårt, så vil vi sende dere en fullstendig oversikt over alle lisensene som er kjøpt av din skole for innværende år.

Snart blir det enda enklere

Når vi lanserer Pendel.no vil administrasjonen av digitale lisenser bli enda enklere. Med Pendel vil dere få mulighet til å holde egen oversikt over de digitale lisensene, få mulighet til å varsles når de skal fornyes, og dere kan selvsagt også foreta selve fornyelsen av lisensene i Pendel.

Del dette innlegget

Podkast fra barnebokdagen i Bibliotekenes Hus

Den 25. september arrangerte vi barnebokdag for 150 barne- og skolebibliotekarer. Nå kan du høre smakebiter fra noen av forlagene som presenterte bøker den dagen og få tilgang til barnebokhøsten via øret.

Digitale læremidler – hva er hva?

Bruken av digitale læremidler i undervisningen øker stadig, og med det dukker det også opp nye ord vi må forholde oss til. Noen har stålkontroll, mens andre kan oppleve det som vanskelig å få oversikt over mangfoldet av produkttyper og uttrykk. For hva er egentlig forskjellen på en Smartbok og en Unibok? Og hvordan var dette med Brettbok igjen?

DDB digitaliserer danske bibliotek

– De største kommunene kunne helt sikkert gjennomført digitaliseringen selv, men de mindre ville fått problemer med å holde følge, sier Glenn Leervad Bjørnhart, sekretariatsleder for Danskernes Digitale Bibliotek (DDB).