Foto: iStock

Oppdatert: Informasjon angående virussituasjonen

På grunn av den pågående virussituasjonen i Norge, jobber vi i BS Undervisning nå på en litt annen måte. Gjennom hjemmekontor tar vi del i den nasjonale dugnaden. Vi oppfordrer alle som kan til å gjøre det samme, slik at vi er med på å hindre smitte så langt det er mulig.

Vår kundeservice er likevel åpen som normalt, og alle ansatte er tilgjengelige som før. Ta kontakt med oss via kontaktskjema, mail eller telefon, dersom du skulle ha noen spørsmål.

Oppdatering 30.03.2020: Vi i BS Undervisning ønsker å bidra til at drift skal gå så normalt som mulig, både hos oss og hos våre samarbeidspartnere. Derfor er vår kundeservice nå i gang med å kontakte alle som har sendt oss en bestilling, for å undersøke om levering lar seg gjøre. Vi ønsker også å oppfordre alle våre kunder til å bestille varer som normalt, og deretter følge opp med en beskjed til oss dersom dere kan ta imot levering. Jo flere som kan få sine ordre levert nå, jo mer jobb vil det være til lagerarbeidere og sjåfører. Dessuten bidrar dette også til mindre forsinkelser når ting er tilbake som normalt, og alt som er satt på vent skal ut. Alle transportører tar selvsagt anbefalte forholdsregler, som f.eks. å unngå signering og lignende ved levering.


Opprinnelig innlegg følger nedenfor.

Noen endringer vil en slik situasjon likevel medføre. Som følge av at alle skoler og barnehager nå stenges, endrer vi våre leveringsrutiner. Vi tar imot alle bestillinger som vanlig, og digitale læremidler leveres som normalt, men levering av trykte læremidler må tilpasses ut fra skolenes tilgjengelighet. Vi oppfordrer alle våre kunder til å bestille varer som normalt, og deretter følge opp med en beskjed til oss dersom dere kan ta imot levering. Får vi ingen melding om at skolen kan ta imot varene, vil det som bestilles nå leveres så fort drift er tilbake som normalt. Punktene nedenfor vil gjelde frem til ny informasjon gis.

Bestilling: Dere bestiller fortsatt læremidler hos oss som normalt, både trykte og digitale. 

Levering av digitale læremidler:
Digitale læremidler leveres som normalt, slik at dere raskest mulig får tilgang. Dette er selvsagt spesielt viktig nå ettersom mer av læringen må foregå hjemme.

Levering av trykte læremidler:
Vi har i samråd med våre transportører delvis stoppet levering av bøker til barnehager, skoler og andre enheter for at det ikke skal komme leveranser til steder som ikke kan ta imot. Vi kan likevel levere etter avtale. Se neste punkt. 

Hastesaker:
Forlagenes distribusjonssentraler er fortsatt i drift, og det betyr at vi har mulighet til å håndtere ordre som ønskes levert. Dersom du har behov for å motta bestilte varer nå, kan du ta kontakt med vår kundeservice, så vil de hjelpe deg.

Vår kundeservice nås via kontaktskjema, e-postadressen brukerhjelp@bsundervisning.no, eller telefon 23 24 20 50. 

Vi vil informere våre kunder fortløpende når situasjonen endres.

Til informasjon avlyser vi nå også alle planlagte arrangementer, møter og reiser. Alle som er berørt av dette skal være kontaktet.


Vi håper alle våre kunder og samarbeidspartnere har det så godt som de kan. Ta vare på hverandre, og vask hendene! 💛

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Les også

Ny e-lydbokmodell er i gang

Utlånsappen BookBites, som brukes av en rekke bibliotek til å låne ut digitale bøker, har gjort alle nødvendige tilpasninger for å innføre ny modell for e-lydbøker. Bøkene kan bibliotekene bestille av Biblioteksentralen.

Podkast fra barnebokdagen i Bibliotekenes Hus

Den 25. september arrangerte vi barnebokdag for 150 barne- og skolebibliotekarer. Nå kan du høre smakebiter fra noen av forlagene som presenterte bøker den dagen og få tilgang til barnebokhøsten via øret.