Vi inviterer til åpent hus for at du skal bli bedre kjent med oss – og vi med deg!
Foto: Shutterstock.com

Invitasjon til Åpen dag i Bibliotekenes Hus

Onsdag 5. desember åpner vi dørene for ansatte i skolen og på skolebibliotek, fra klokken 11.30 og ut ettermiddagen. Vi byr på foredrag,omvisning, julete lunsj og knakende fint boksalg.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Selv om vi tror dagen passer skoler best, er alle som jobber i folke- eller fylkesbibliotek hjertelig velkomne, de også!

Arrangementet er fulltegnet, og det er ikke dessverre ikke plass til at flere kan melde seg på.

Program

11.30–12.00: Omvisning i biblioteket vårt – med særlig fokus på møbler og materiell som passer for skolebibliotek. Ved Christin Bodding og Marit Kopstad i BS Eurobib.

12.00–12.40: Julete lunsj og mingling

12.40–13.10: Årets aller beste ungdomsbøker på en halvtime. Ved Aud Kristine Johnsen i Biblioteksentralen.

13.10–13.25: Medievalg på norsk og engelsk – hjelp til innkjøp i skolebibliotek.  Ved Kristin Lande i Biblioteksentralen.

13.25–13.35: Pause

13.35–14.00: Tips og triks i Mikromarc for skoler. Ved Jens-Chr. Strandos fra Bibliotekenes IT-senter.

14.00–14.30: BookBites Skole – bli kjent med skolenes nye digitale bibliotek. Ved Tanja Brodshaug fra BS Undervisning.

14.30–15.30: Knakende fint boksalg – engelske og norske bøker