Bokas vei – innkjøp, utlån og fjernlån

Har du husket å fornye de digitale lisensene?

Mange av de digitale lisensene som skolene bruker, må fornyes før hvert skoleår. Dette betyr at dersom skolen din benytter lisenser i dag som dere ønsker å beholde også neste skoleår, er det på tide at disse fornyes.

Få penger igjen på digitale innkjøp i skolen

Fra høsten 2019 åpnes det opp for at kommuner og fylkeskommuner kan søke om refusjon på sine innkjøp av digitale læremidler. Alle kjøp som gjøres gjennom BS Undervisning er selvsagt også underlagt denne tilskuddsordningen.

Full kontroll over digitale læremidler

Bruken av digitale læremidler i skolen øker, og med det øker også behovet for oversikt og system. Med den nye tjenesten Pendel vil BS Undervisning forenkle kjøp, bruk og administrasjon av læremidlene.

– For oss handler dette om god service

Spørsmål fra kundene våre er gull verdt for å tenke nytt rundt gamle rutiner. Det er Hylleklare bøker ett eksempel på. Prosjektet skal bidra til at bøkene kommer raskere ut til lånerne i biblioteket, og startet som en idé i Vestfold.

Magisk innlevering

Når lånerne leverer tilbake bøker på Sørumsand bibliotek, setter de dem bare på hylla. Så tar innleveringsløsningen LibShelf seg av resten.

norgesbilde

E6, den strakaste vei’n – og enda litt til

Har du en spesiell bok du vil låne? En lydbok eller film du har ventet på, men som kun finnes på et annet bibliotek? Da er det en gjeng som jobber i kulissene for at du skal få tilfredsstilt leselysten. Norsk Bibliotektransport AS er på veien, hver dag, til alle døgnets tider. De frakter bøkene og læremidlene folk etterspør.