Egmont presenterer bøker på podkast høsten 2020
Her podkaster Egmont forlag om høstens bøker, arbeidet med å skape tegneserier og lesing under Bokdager høst 2020. Foto: Nikolaj Blegvad.

Lytt til bokhøsten 2020

Da vi ikke kunne ha bokdagene fysisk i Bibliotekenes Hus i høst, lagde vi dem som lyd i stedet. Nå er podkastene for barnebokdagen og voksenbokdagen lansert!

Deler av bokhøsten er nå presentert i de to podkastene. Du finner dem der du vanligvis lytter til podkaster, for eksempel som spill-lister på SoundCloud (se lenker under) eller på iTunes og Spotify.

Voksenbokdagen:

Lytt til podkasten om voksenbøker høst 2020

Barne- og ungdomsbokdagen:

Lytt til podkasten om barne- og ungdomsbøker høst 2020

Selv om vi savner å kunne møtes, er det deilig å høre forlagene presentere høstens bøker når som helst, hvor som helst. Det lar seg også gjøre samtidig som du gjør noe annet. For eksempel på vei til jobb eller under bilturen inn eller ut av høstferien.

Det aller beste er likevel å kunne sette seg godt til rette og lytte ekstra godt etter om det er bøker som passer for akkurat ditt bibliotek. Da er det også mulig å bla digitalt i forlagskataloger.

Flere av forlagskatalogene er lagt ut på hjemmesidene til Biblioteksentralen

Bokdagene arrangeres av Biblioteksentralen i Bibliotekenes Hus. Takk til forlagene som stilte sporty opp i podkast da det ble klart at fysiske bokdager ikke lot seg arrangere i høst på grunn av korona og smitteverntiltak.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Les også

God jul!

Kjære alle i bibliotek og skole, takk for ekstraordinær innsats i 2020!

Digital lesefest

50.000 lesere har i høst brukt BookBites-appen aktivt minst én gang i måneden. Nesten 10.000 lesere er innom appen på daglig basis og den daglige leseøkten varer i gjennomsnitt 37 minutter per bruker. Det er klart for å summere opp året 2020.