shutterstock_367206944

Norges største markedsplass for læremidler fyller 10 år

– Hos oss finner du alt du trenger av både trykte og digitale læremidler. Vi har vært en viktig leverandør for store deler av skolenorge i ti år. Det er nok fordi vi har tilpasset oss og levert i tråd med skolenes ønsker og behov, sier Olav Halvorsen som er administrerende direktør i BS Undervisning.

BS Undervisning ble etablert i 2006 og het den gang BS Norli skole AS. Vareutvalget besto stort sett av trykte læremidler.

– Vi har erfart en markant økning i etterspørselen etter digitale læremidler de siste årene og har gjort mye for å tilpasse oss og ta del i den digitale utviklingen. Fortsatt kjøpes det mest bøker, men trenden er at de digitale læremidlene både blir bedre og stadig mer etterspurt av våre kunder. Bredden i utvalget har også vokst formidabelt, og i dag har vi over 1 500 ulike digitale produkter tilgjengelig for salg til norske skoler. Vi følger nøye med på utviklingen og arbeider aktivt for å ligge helt i front når det gjelder å tilby digitale læremidler, forteller Halvorsen.

– Hvis du ikke finner det du trenger på nettsidene våre, har vi en solid supportavdeling som mer enn gjerne hjelper til med å finne de riktige produktene, enten de er digitale eller på papir, fortsetter han. Har vi det ikke, skaffer vi det.

Lett å bestille, trygg levering

I den viktigste ordreperioden sender BS Undervisning ut mer enn én million bøker til sine kunder. Det krever en del å skaffe de riktige produktene og levere dem til riktig tid og sted. Med ti års erfaring har BS Undervisning utviklet gode og effektive rutiner både for bestilling og levering.

– Vi har nettopp lansert nye nettsider som er langt mer kundevennlige. De nye nettsidene er også tilrettelagt for å kunne håndtere digitale læremidler som skal lisensieres og leveres elektronisk. De aller fleste vil finne det de ønsker på nettsidene, og de som allerede er kunder hos oss kan enkelt gjøre en bestilling direkte derfra, forklarer han.

En nøytral leverandør av læremidler

BS Undervisning synes det er spennende å samarbeide med nye leverandører av digitale læremidler og ønsker å være en tilbyder hvor kundene finner alt på et sted.

– Vi er eiet av Biblioteksentralen SA og er en upartisk leverandør uten spesielle bindinger til de enkelte leverandørene. BS Undervisning selger produkter fra de fleste leverandører og forlag, avslutter Halvorsen.

Les mer: www.bsu.no

Olav Halvorsen
administrerende direktør
olav.halvorsen@bsundervisning.no

Del dette innlegget

Ny e-lydbokmodell er i gang

Utlånsappen BookBites, som brukes av en rekke bibliotek til å låne ut digitale bøker, har gjort alle nødvendige tilpasninger for å innføre ny modell for e-lydbøker. Bøkene kan bibliotekene bestille av Biblioteksentralen.

Podkast fra barnebokdagen i Bibliotekenes Hus

Den 25. september arrangerte vi barnebokdag for 150 barne- og skolebibliotekarer. Nå kan du høre smakebiter fra noen av forlagene som presenterte bøker den dagen og få tilgang til barnebokhøsten via øret.