Nyhetene til skolestart er på vei inn i vår nettbutikk.

Nyheter til skolestart hos BS Undervisning!

Flere forlag og leverandører har laget nye og oppdaterte produkter til skolestart og fagfornyelsen. Både trykt og digitalt. Produktene er på vei inn i BS Undervisnings nettbutikk, og flere ligger der allerede. Du finner dem ved å søke med ISBN eller produktnavn både på bsu.no og pendel.no. Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt med kundeservice, så hjelper de deg.

Nyheter fra forlagene
Forlagene har fornyet sine digitale produkter, og laget nye og spennende plattformer på tvers av fag og trinn, tilrettelagt for tverrfaglig undervisning. I disse nyhetene finner du bl.a. digitale bøker, nettressurser og verktøy som er tilpasset det digitale klasserommet, og som gjør undervisningen enda enklere både for elever og lærere. Hos oss finner du nyheter som for eksempel Cappelen Damm Skolen, Aschehoug Univers og Fagbokforlaget. Finn og kjøp nyhetene fra forlagene i BS Undervisnings nettbutikk på bsu.no eller pendel.no.

Andre nyheter
Flere av de digitale leverandørene kommer også med spennende nyheter og oppdateringer til skolestart. Gjengen bak det heldigitale læremiddelet Creaza kommer nå med Creaza Samfunn, som er et komplett læremiddel for ungdomsskolen og VGS. Kikora kommer ut i ny drakt med nye bruksområder, og Campus Inkrement er klare med sitt CampusMatte som er utviklet for fagfornyelsen til alle trinn – For å nevne noen. Ta en titt i BS Undervisnings nettbutikk, og utforsk både nye og spennende læremidler, men også det du kjenner fra før.

Finner du ikke det du leter etter?
Dersom du ikke finner det du leter etter i nettbutikken, kan vi helt sikkert hjelpe deg. Ta kontakt med vår kundeservice, så finner de frem det du skal ha, eller forsøker å skaffe det. Vi kan skaffe det meste som er i salg!

Del dette innlegget

Bøker til halloween 2020

I år kan det være lurt å kjøpe godteriet selv og feire halloween med noen gode bokgrøssere. Aud Kristine Johnsen i Biblioteksentralen gir deg tips til nye grøssere for barn og ungdom.

Lytt til bokhøsten 2020

Da vi ikke kunne ha bokdagene fysisk i Bibliotekenes Hus i høst, lagde vi dem som lyd i stedet. Nå er podkastene for barnebokdagen og voksenbokdagen lansert!

Tjenestedesign skal gi folk en enda bedre opplevelse av biblioteket

Hun har lang og solid erfaring med store digitale prosjekt og har blant annet jobbet for Microsoft med fokus på brukeropplevelser. Tjenestedesigner Katrine Svela er Biblioteksentralens nye ressurs og skal hjelpe bibliotekene med å skape gode opplevelser for både ansatte og brukere.