Søk Asset 1 Meny Asset 1

Om Bibliotekenes Hus

Møtet med ny kunnskap kan være et stort øyeblikk, men det skjer ikke av seg selv. I Bibliotekenes Hus lever vi for å skape slike møter. Vi er bibliotekarer, systemutviklere, litteraturvitere, interiørdesignere, logistikkeksperter, transportarbeidere, medievitere, formidlere, kundebehandlere, lærere, ledere og selgere. Alle har vi vår unike kompetanse, men målet vårt er det samme – å få kunnskap til å leve.

De fem selskapene i Bibliotekenes Hus er:

Vi har flyttet!

Bjerke bydel er i voldsom endring, fra gammelt til nytt. Denne bydelen er vi nå en del av, i et hus som åpner opp for å tenke nye tanker.

Vi håper du vil oppleve dette huset som ditt, og et sted du besøker for å få inspirasjon, treffe kollegaer og ikke minst; dele av kompetansen din. Vi får kunnskap til å leve – sammen.

Les om det nye huset vårt: Velkommen til Bibliotekenes Hus – det er ditt hus også

Slik kommer du til Bibliotekenes Hus

Den nye adressen til Bibliotekenes Hus er Alf Bjerckes vei 20 i Oslo. Fra Oslo S tar det 6 minutter med tog til Alna stasjon, som ligger omlag 8–10 minutters gange fra Bibliotekenes Hus.

Se  video som viser vei fra Alna stasjon til oss.

De nærmeste t-banestasjonene er Risløkka og Vollebekk.

Kommer du fra Oslo lufthavn (Gardermoen), kan du ta flybuss FB3 til stoppested Vollebekk som ligger 5–10 minutters gange fra Bibliotekenes Hus.

Velkommen!