Front_buet reol3

Reol søker nytt hjem

Jeg er en buet reol med sittebenk som bor i Bibliotekenes Hus. Der har jeg tilbrakt dagene som utstillingsreol i visningsbiblioteket i Alf Bjerckes vei 20. Nå ønsker jeg å gjøre nytte i et bibliotek, gjerne på en skole eller barneavdeling.

OPPDATERING: Nytt hjem er funnet:)

Det har vært et godt liv i Bibliotekenes Hus. Det har ikke ført til slitasje av noe slag og jeg har beholdt min ungdommelig glød. Men det har vært en litt ensom tilværelse. Et visningsbibliotek er ikke det samme som et vanlig bibliotek, med folk rundt meg hele tiden som tar bøker ut av hyllene mine eller sitter på benken min og leser eventyr eller hvisker hverandre hemmeligheter. Jeg skulle så gjerne oppleve det, og nå drømmer jeg om et nytt hjem.

Jeg vil helst til et sted med masse barn, et skolebibliotek eller en barneavdeling, for det er det jeg er laget til. Jeg kan passe til voksne mennesker også, av det litt nysgjerrige slaget.

Det er satt en pris på min perfekt avrundete figur (om jeg må si det selv). Til vanlig koster mine like 248.000 pluss moms, men meg kan du få til 74.400 kroner pluss moms. Jeg har tross alt stått en liten stund og blomstret for meg selv. Nå ønsker jeg å gjøre bøker, litteratur og lesing tilgjengelig for så mange flere!

Reolen har en integrert sittebenk som skapt for små samtaler eller eventyrstunder.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Les også

God jul!

Kjære alle i bibliotek og skole, takk for ekstraordinær innsats i 2020!

Digital lesefest

50.000 lesere har i høst brukt BookBites-appen aktivt minst én gang i måneden. Nesten 10.000 lesere er innom appen på daglig basis og den daglige leseøkten varer i gjennomsnitt 37 minutter per bruker. Det er klart for å summere opp året 2020.