Velkommen til vårens bokdager!

Velkommen til Bokdager Vår 2019 – påmeldingen har startet!

Bokdagene har i løpet av kort tid etablert seg som en populær tradisjon i Bibliotekenes Hus. Dagene arrangeres hver vår og høst av Biblioteksentralen i samarbeid med en rekke norske forlag. Vårens arrangement går av stabelen onsdag 27. mars (voksenbøker) og torsdag 28. mars (barne- og ungdomsbøker).

NB! Både voksenbok- og barnebokdagen er nå fulltegnet, men det er mulig å sette seg på venteliste.

Ja, jeg vil gjerne stå på venteliste for bokdagen 27. mars (voksenbøker)

Ja, jeg vil gjerne stå på venteliste for bokdagen 28. mars (barne- og ungdomsbøker)

Vi kan love innholdsrike og inspirerende dager for alle som formidler bøker eller har ansvar for samlingsutvikling i skole- og folkebibliotek:

• Forlagene presenterer vårlistene sine.

• Flere av forlagene tar med seg forfattere som er aktuelle med bøker i vår.

• Deilig lunsj og bobler i glasset.

• Goodiebags til alle som kommer.

Det blir registrering, kaffe/te og mingling fra kl. 08.30 begge dagene. Programmet varer fra cirka kl. 09.00 til ca. kl. 15.30. Detaljert program kommer senere.

Du kan delta på en av dagene, eller begge. Arrangement er gratis for alle som jobber på bibliotek eller i skolen, men påmelding er nødvendig. Hvert bibliotek/skole kan melde på inntil fem personer per dag. Tidligere bokdager har raskt blitt fulltegnet  – så vær snar:-)